Νέα
“Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΩΝΕΣ” 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

“Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΩΝΕΣ” 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

“Η Μεσόγειος σε τρεις χορδές και τρεις φωνές” είναι η μουσική παράσταση που ετοιμάσαμε και θα δώσουμε με τη μουσική μας ομάδα Δευτέρα, 28 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο Βυζαντινό Μουσείο Αργολίδας που στεγάζεται στους Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος.
Η συναυλία μας στο Άργος εντάσσεται στα πλαίσια του πρώτου Φεστιβάλ Αργολίδας που διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τιτλοφορείται
“Δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας”

Λίγα λόγια για την παράσταση ….

Τραγούδια από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου όπως Πορτογαλίας (Fados), Ισπανίας, Γαλλίας, Κάτω Ιταλίας, Αιγύπτου, Τουρκίας κλπ. αποδίδονται με ένα ιδιαίτερο τρόπο από την ορχήστρα μας και το φωνητικό μας τρίο. Η συμμετοχή και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του μπουζουκιού σε αυτό το ρεπερτόριο αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της παράστασης. Το Ελληνικό ρεπερτόριο που καλύπτει το δεύτερο μισό του προγράμματος περιλαμβάνει τραγούδια από όλα τα ρεύματα της Ελληνικής λαϊκής μουσικής καθώς και δικές μου οργανικές συνθέσεις.

Σας προσκαλούμε όλους στον όμορφο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Αργολίδας στο Άργος για να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την εμπειρία.

Βαγγέλης Τρίγκας