Νέα
Κυκλοφόρησε ανανεωμένη έκδοση «ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΡΔΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ»  του Βαγγέλη Τρίγκα

Κυκλοφόρησε ανανεωμένη έκδοση «ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΡΔΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ»  του Βαγγέλη Τρίγκα

Το 2009 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η Μέθοδός μου «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΡΙΓΚΑΣ – ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΡΔΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ» .  Ήταν για μένα μια προσπάθεια καταγραφής και οργάνωσης της διδακτέας ύλης του μπουζουκιού που προέκυψε σαν  αποτέλεσμα της μακρόχρονης έρευνας και μελέτης για την τεχνική του.

Διδάσκω όλα αυτά τα χρόνια, σαν καθηγητής μπουζουκιού, αυτή τη Μέθοδο και το ενδιαφέρον μου είναι διαρκές για το πόσο αποτελεσματική – εύληπτη και λειτουργική είναι. Γι αυτό θεωρώ τη σπουδή του λαϊκού μας οργάνου, καθώς και τα βιβλία στα οποία την έχω καταγράψει, μια ζωντανή διαδικασία που διαρκώς πρέπει να επιδέχεται της βελτίωσης και εξέλιξής της.

Η επανέκδοση της Μεθόδου του τρίχορδου μπουζουκιού έγινε για να περιληφθούν όλες αυτές οι επιμέρους βελτιώσεις που έχω αυτά τα χρόνια συγκεντρώσει και αφορούν στις  προσθήκες  περισσότερων ασκήσεων – τραγουδιών – κειμένων, αφορούν επίσης στην αλλαγή της εικονογράφησης καθώς και στην αναβάθμιση της ποιότητας εκτύπωσης και συρραφής  των βιβλίων.

Η εκτεταμένη πλέον ύλη της ανανεωμένης Μεθόδου που περιλαμβάνεται στα πέντε βιβλία έχει τώρα συνολικά   643  σελίδες – 493 ασκήσεις και 71 τραγούδια.

Το προσωπικό ενδιαφέρον και η αγάπη μου για το λαϊκό μας όργανο, καθώς και η στήριξη που προσφέρατε στα βιβλία μου όλοι εσείς αυτά τα χρόνια δίνοντάς τους μια ξεχωριστή θέση μεταξύ πολλών άλλων, είναι για μένα το κίνητρο για να συνεχίζω και να προσφέρω κάθε φορά το καλύτερο.

Σας ευχαριστώ και σας αφιερώνω αυτό το έργο.

Βαγγέλης Τρίγκας