Έντυπος Τύπος
Τα “Παραπολιτικά Αργολίδας” για τη Συναυλία του Βαγγέλη Τρίγκα στο Άργος.

Τα “Παραπολιτικά Αργολίδας” για τη Συναυλία του Βαγγέλη Τρίγκα στο Άργος.

Την 9η Απριλίου ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, η ΚΕΔΑΜ με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Μαζιωτών διοργανώνουν μουσική παράσταση με έντεχνα λαϊκά και παλία λαϊκα και ρεμπέτικα τραγούδια απο τον Βαγγέλη Τρίγκα.
Ο Βαγγέλης Τρίγκας είναι σολίστας και καθηγητής στο Μπουζούκι. Γεννήθηκε το 1960 στο Άργος και έλαβε τα πρώτα του ερεθίσματα σε πολύ μικρή ηλικία από τον πατέρα του, ερασιτέχνη παίκτη στο μπουζούκι, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε θεωρητικά μαθήματα Μουσικής.Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην ηλικία των 15 ετών. Συνεργάστηκε με κορυφαίους ερμηνευτές και μουσικούς ( Μαρία Φαραντούρη – Γιώργο Νταλάρα – Χάρις Αλεξίου- Δημήτρη Μητροπάνο- Μανόλη Μητσιά – Μαίρη Λίντα- Μανόλη Λιδάκη- Βασίλη Λέκκα -Γεράσιμο Ανδρεάτο κ.α.) με τους οποίους έδωσε παραστάσεις στις μεγαλύτερες σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού ( Ωδείο Ηρώδου Αττικού – Μέγαρο μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης- Φιλαρμονική του Μονάχου- Wiener
Konzerthaus κ.α.) ενώ το 2015 συνεργάστηκε επίσης με τη συμφωνική ορχήστρα «Neue Philharmonie Westfalen» και τις χορωδίες KonzertChor Unna «Universitätschor Essen».

ΠΗΓΗ: http://www.tool.gr